Tusen takk fordi du besøker akkurat min side. Jeg er kursleder for Roede og mitt navn er Rikke Due. Det er så mye lettere i lag - og nå får du aktivkurs ilag med ernæring. Tips til å snu lit vaner til å forbli motivert, Vaner som passer, inn i din hverdag. Finne fram din trivsel og dine verdier. For meg handler det om, å finne trivselen, ja kanskje drømme lit- og jeg vil gjerne hjelpe deg å få til denne nye endring i ditt liv. Med kunnskap kring kroppens fysikk og psyke på mine kurskvelder, vil jeg og guide deg gjennom helsedirektoratets anbefalinger. Problemstillinga på kursene mine er ofte: Jeg spiser for mye mat? Jeg trives vi ikke med aktivitet? Hva er riktig å spise og samtidig bli mett? Hvor er viljestyrken min? Jeg er topp motivert for å gi deg alle verktøyer og guide deg til sunnere og mer helsefremmende livsstil. Jeg bur i Eikefjord, jobber som konsulent ved Helse Førde. På fritiden min bruker jeg tiden som Kursleder for Roede og underviser i muskeltrening. Muskeltrening bruker jeg nå i mine aktivkurs. Vi er en aktiv familie på 5 stk., der elsker naturen rundt oss. Samtidig er vi en vanlig familie med en travel hverdag. Jobb, skole, dugnad og fritid - kommer som oftest i den rekkefølge :) Jeg elsker å gi videre min pasjon for trening og kosthold. Det å kunne motivere andre til å tenke nytt og kjenne mestringsfølelse, Samt å motivere til en sunnere livsstil. Er der noe jeg veit - så er det, at DETTE mestrer ALLE!! Jeg har STOR erfaring med div. slankekurer, elsker mat og har hatt min periode med yo yo slanking. Fikk for 1. gang AHA opplevelsen med Roede Metoden i hausten 2016. Nå håper jeg, at mine kurs kan motivere, vi foreldre, medarbeider eller arbeidsgiver, til å inkludere alle i denne livsstilsendring. Vi skal bli flinkere på å forebygge yoyo slanking, livsstilssykdomme og utbrenthett. Vi må ta det smarte valg og gi det videre til vår neste generasjon. Jeg bestreber meg på å skape en god og trygg stemning på mine kurs. Samtidig er vi alle forskjellige og blir motivert forskjellig - jeg tilbyder derfor forskjellige kurs. Hva trenger du? Drop in pga. vaktskift ordning, treningstips til eigen program eller standard kurs i grupper. Ta kontakt på mail/telefon/sms hvis du lurer på noe:) Du er hjertelig velkommen på kurs eller evt. Gratis prøvetime hos mig. Vennlig hilsen Rikke - tlf. 98409191. Følg mig gjerne på facebook: Roede-kursleder Rikke Due

Min erfaring med Roede-metoden: Trivselen i eigen kropp, tålmodigheten og bedre psyke. Læring kring adferdsmønster og viljestyrken min. Kunnskap kring energi inn og ut, samt kroppens finurlige oppbygging av celler,. Sammenhold og inspirasjon til ein betre livsstil.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Livsstilendring krever planlegging og avtaler med sig sjøl. Det krever en atferdsendring og det krever handling: - Helst prioriter disse punkter først: mat, trening, søvn og aleine tid. - Positive tanker rundt din livsstilsendring. Finn det positive i dine nye vaner og nye kunnskap. - Husk å prioritere deg sjøl først, da påvirker du dine omgivelser positivt og får positiv tilbake igjen.

Mine aktivitetstips: Finn gleden i aktivitet. Det er her trivselen ligg skjult. Fysisk aktivitet gjør deg sterkere fysisk og psykisk. Du må gi plass til dette - men bestemmer akkurat sjøl aktivitetsnivå. Da kjem humøret og trivselen snikende.

Roede Drop-in - 8 møter
Rikke Due
Førde: Hafstad vidaregåande skule, inngang C1, Hafstadvegen 49
Løpende oppstart!

FULLT

Løpende oppstart!
Roede Hold Vekten
Rikke Due
Eikefjord: Allhuset, Vikavegen
Onsdag etter avtale

LEDIG PLASS

Onsdag etter avtale
Roede Hold Vekten
Rikke Due
Førde: Hafstad vidaregåande skule, inngang C1, Hafstadvegen 49
Etter avtale med kursleder

LEDIG PLASS

Etter avtale med kursleder
Gratis prøvetime
Rikke Due
Førde: Hafstad vidaregåande skule, inngang C1, Hafstadvegen 49
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede