Jeg er 26 år og utdannet sykepleier. Som sykepleier sitter jeg på en god grunnkunnskap om kropp og helse. Som kursveileder i Roede vet jeg hvordan jeg skal motivere deg til å ta de rette valgene - gang på gang. Med råd og veiledning kan jeg hjelpe deg til å nå dine mål. Med et sunt og variert kosthold som inneholder de viktigste næringsstoffene kroppen trenger - kan jeg garantere overskudd i hverdagen.

Min erfaring med Roede-metoden: Forpliktelsen med kurs, det å møte andre i samme situasjon er en trygghet og betydelig motivasjon. Det å ha noen som holder en i nakkeskinnet og vifter med pekefingeren kan være til god hjelp. Selv har jeg gått ned 15kg ved hjelp av Roede-metoden.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Det er viktig å ikke fokusere på alt man ikke kan spise, men fokusere på alle mulighetene. Roede-metoden byr på et hav av sunne oppskrifter som passer for alle, disse anbefaler jeg å ta en titt på. Viktig er det også å huske at man må kose seg med mat og måltidene. Hverdagsmaten er det mest av, gjør litt ekstra ut av den. I helgene er det også lov å kose seg (med måte). Det å kunne finne en balanse - er alt. Være kreativ i matlagingen og planlegge måltidene.

Mine aktivitetstips: Bruk naturen - det er mitt aller beste tips. Det å ta beina fatt om ettermiddagene. Ikke nødvendigvis lenge, 20-30 min er vel så bra. Følg meg gjerne på Instagram: Mkristineb Facebook: Roede-kursleder Maren Bjerke

Tid på dagen
Sted

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede