For cirka fem år siden gikk jeg på vekten. Den viste svimlende 110 kilo. Jeg fikk sjokk og skjønte at det var på tide å ta grep. Etter tre år med tidvis kaloritelling og noen ganske så lange fjellturer, klarte jeg å kvitte meg med 40 kilo. Den følelsen av å ha tatt kontroll, samt å finne frem gamle klær i skapet som ikke hadde passet på mange år, var ubeskrivelig. Nå har jeg lyst å hjelpe andre til å nå målet sitt. Ikke bare å gå ned i vekt, men også jobbe med hindringer og begrensinger som stopper deg fra å finne en sunn og herlig livsstil. Jeg klarte det, og da vet jeg at du også kan klare det. Jeg gleder meg til å dele av min erfaring og kunnskap. Håper å treffe deg på kurset mitt, du er hjertelig velkommen.

Min erfaring med Roede-metoden: For flere år siden fikk jeg en Grethe Roede kokebok. Jeg prøvde meg litt frem med noen av oppskriftene og ble veldig fornøyd. Jeg lekte litt med kaloritelling og erfarte at jeg gikk ned noen kilo. Da jeg for cirka fem år siden veide 110 kilo, tok jeg frem igjen denne boken. Jeg begynte å føre dagbok over hva jeg spiste og fikk mange aha opplevelser underveis. Kaloritelling og en kokebok hjalp meg å gå ned flere kilo, det ble redningen min.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Noe av det jeg har lært gjennom mange år med overvekt, er at jeg bare lurte meg selv. Da klærne ble for små så kjøpte jeg nye. Jeg ignorerte alle tegn på at jeg var i ferd med å bli overvektig. Det beste du kan gjøre for deg selv er å ta en realitets-sjekk. Ta en fjelltur, gå på vekten, gjør opp status med deg selv. Hvor andpusten ble du? Viste vekten skremmende tall? På Roede kurs får du hjelp til å endre livsstil og gå ned i vekt. Gjør noe bra for deg selv og meld deg på kurs i dag.

Mine aktivitetstips: Sett deg et mål. Tenk deg at du skal klare å bestige en bestemt fjelltopp, eller at du skal klare å løpe fem kilometer. Jeg hadde som mål å gå lange fotturer alene med full oppakning, og sove alene i et lite telt langt oppe på fjellet. Det finners ikke noe bedre enn den dagen du når målet ditt. Mestringsfølelsen er ubeskrivelig. Begynn med korte turer. Øk gradvis og før du vet ordet av det har du nådd målet ditt!

Roede Drop-in - 8 møter
Lise Kristine Viken
Austrheim: Åras skule, Furulyvegen 34
avtal tid med kursleder

LEDIG PLASS

avtal tid med kursleder
Gratis prøvetime
Lise Kristine Viken
Austrheim: Åras skule, Furulyvegen 34
Mandager etter avtale

LEDIG PLASS

Mandager etter avtale
Gratis prøvetime
Lise Kristine Viken
Modalen: Modalen skule, Mo
Onsdager etter avtale

LEDIG PLASS

Onsdager etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede