Bli med på et motiverende, lærerikt og artig kurs med meg! Jeg er ei positiv og livsglad dame på noen-og-femti som har lang erfaring som kursleder. Da jeg for flere år siden fant verktøyene som hjalp meg 50kg ned i vekt, oppdaget jeg at helse og livsstil var noe jeg brant for. Med personlig erfaring med det å være for tung og de fysiske og psykiske utfordringene det fører med seg, står jeg i en unik posisjon til å bistå og motivere deg i din livsstilsendring! Gruppedynamikk og ”driven” i samarbeid vil være i fokus på mine kurs. Det er viktig for meg at du skal oppleve denne reisen mot dine mål som noe positivt og artig, og jeg kommer til å jobbe hardt for å være den beste støtten du kan få i denne delen av reisen din. Det vil være fokus både på hva som skal skje i ”nuet”, men også på hva som skal gjøres for at du skal føle at du har de verktøyene du trenger for å utvikle deg videre etter kursene er over. DET DU VIL FÅR DU TIL – dét er grunnfokuset, og så skal jeg sørge for at du får kunnskapen og støtten du trenger for å nå de målene du setter deg! For de spesielt interesserte kan jeg kort oppsummere min relevante erfaring; - 13 års erfaring med kostholdskurs - mange års arbeidserfaring med coaching-, motivasjon- og mestringskurs - 3-årig gruppelederutdanning Jeg gleder meg til å høre fra deg! Vi snakkes :-)

Min erfaring med Roede-metoden: Jeg har opplevd en positiv endring i kostholdsvaner, fått mer kunnskap om kosthold og livsstil, og har gjennom dette kurset lært å etablert varig gode kostholdsvaner og en stabil vekt.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: VÆR SNILL MED DEG SELV! Resultater kommer ikke over natten, så stol på prosessen og kjenn på hvordan helsen og kroppen din forandrer seg i positiv retning :-)

Mine aktivitetstips: Noen konkrete tips til hvordan du kan kickstarte det "nye og lettere" livet: - 20 knebøy hver morgen og kveld - En rask gåtur får blodet og endorfinene til å bruse! - Hverdagsaktivitet: ta trappa, sitt mindre, "samle skritt" på skrittelleren, bøy og tøy på kroppen minst én gang i timen. - Finn gleden i bevegelse! Ha fokus på hvor heldig du er som får til å røre på kroppen din.

Sted
Roede Drop-in - 8 møter
Kari Halvorsen
Malvik: Smiskaret 75 A
Etter avtale med kursleder

LEDIG PLASS

Etter avtale med kursleder
Roede Hold Vekten
Kari Halvorsen
Malvik: Smiskaret 75 A
Første oppstart mandag 14.1.19 kl 18.00. Deretter mandager en gang pr mnd

LEDIG PLASS

Første oppstart mandag 14.1.19 kl 18.00. Deretter mandager en gang pr mnd
Roede Hold Vekten
Kari Halvorsen
nettkurs
Man. 18:00

LEDIG PLASS

Man. 18:00
Gratis prøvetime
Kari Halvorsen
Malvik: Smiskaret 75 A
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede