Bachelor i Samfunnsernæring, Matglad småbarnsmor, som til daglig jobber i helse og omsorg. Har selv gått ned i vekt, både gjennom kurs og på egen hånd. Sjekk ut både min Facebook side og Instagram-konto, Roede-kursleder Julie Berg, hvor jeg legger ut tips, råd og bilder :)

Min erfaring med Roede-metoden: Min erfaring med Roede-metoden er at det er mat for alle - mat du kan spise alene, med familien, til hverdags og til fest. Appen er et superenkel og lettvint verktøy i hverdagen, som ved få tastetrykk kan logge alt du spiser, drikker og trener. Kostholdsplan og oppskrifter er lett tilgjengelig. Du har mulighet til å se hvilke dager som var de beste, som du da kan bruke som motivasjon for dagene fremover - gjør det oversiktlig å gjøre gode og sunne valg.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Prøv et kurs, bli en del av samholdet - her vil du finne motivasjon og støtte. Sett av tid til deg selv, for din egen helse. Lag avtaler med venner for å komme deg ut og få en aktiv livsstil. Spis nok mat, velg riktig mat og kos deg med alt du kan spise, og bruk Roedes egne oppskrifter for supre og velsmakende oppskrifter til hverdag og til fest.

Mine aktivitetstips: Den beste formen for aktivitet er den du mestrer å gjøre så ofte som mulig, gjerne hver dag - bruk kroppen og velg trappa og Den aller beste treningen, er den du faktisk gjennomfører, flere ganger i uka, bare fordi du har lyst! Om du liker å gå tur, gå på saltimer på treningssenter, trene hjemme med strikk eller rett og slett liker å løfte vekter, så er det ikke hva du trener som er viktig, men det er at du finner din form for trening og daglig aktivitet som du selv liker og gjennomfører. Treningsglede kommer først, så kommer resultatene.

Tid på dagen
Sted

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede