Hei! Etter mange års erfaring som gruppetreningsinstruktør ved ulike treningssenter bestemte jeg meg for å ta skrittet videre og utdanne meg som "Personlig trener" ved Norges idrettshøyskole. Der har jeg også tatt kurs i «Kosthold og trening». Selv har jeg klart å gå ned 10 kg på ett år samt 4 kg med Roede (totalt 14 kg). Med den egenerfaringen vet jeg godt hva du må sette fokus på for å lykkes med et varig vekttap. Jeg tror sterkt på det å kombinere Roede-metoden med fysisk aktivitet. Det finnes ingen snarveier for å få de resultatene du ønsker. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å motivere, inspirere og gi deg den kunnskapen du trenger for å lykkes på din vei. Sammen klarer vi alt! Mine interesser er: trening, slalåm, ski, sykkel, sang og musikk, scenekunst og hester

Min erfaring med Roede-metoden: Selv gikk jeg ned 4 kg med Roede Metoden på kurs i 2013. Daglig lever jeg og familien min etter denne metoden. Det gjør at vi får i oss de næringsstoffene vi trenger på en sund og god måte.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Sett deg gode mål. Ta små skritt av gangen. Ikke gi opp. Sammen klarer vi alt.

Mine aktivitetstips: Finn minimum 30 min om dagen som du kan sette av til fysisk aktivitet med moderat intensitet. Du kan gjerne dele det opp i 3 x 10 min. Det er viktig å få opp hverdagsaktiviteten. Da kommer gjerne overskuddet og viljen til å trene mer.

Sted
Roede Drop-in - 4 møter
Gry Lepsøe
Tolvsrød: Olsrød Park, Gauterødveien 6B
Etter avtale

FÅ PLASSER

Etter avtale
Roede Drop-in - 8 møter
Gry Lepsøe
Tolvsrød: Olsrød Park, Gauterødveien 6B
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale
Roede Hold Vekten
Gry Lepsøe
Tolvsrød: Olsrød Park, Gauterødveien 6B
Tirs. 18:00

LEDIG PLASS

Tirs. 18:00

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede