Små endringer i hverdagsrutiner gir store helsegevinster og mer overskudd. Jeg er opptatt av en god folkehelse og ønsker å være med på din prosess mot en livsstilsendring. Det er ingen quickfix. Man må gjøre endringene selv, men du trenger ikke å gjøre det alene. Sammen kan vi greie det. Jeg vil være der for deg med min kunnskap, støtte, motivasjon, inspirasjon og heia deg til du er i mål.

Min erfaring med Roede-metoden: Roede metoden lærte meg tydelig at jeg ikke fikk i meg nok og rett næring i forhold til mitt aktivitetsnivå. Jeg har blitt mer bevisst på mine spisevaner og uvaner. Jeg har fått flere a-ha -opplevelser når jeg har registrert hva jeg egentlig spiser i løpet av en dag. Etter å ha gjort noen forandringer i kostholdet har jeg fått mer energi og føler meg bedre enn noen gang. Jeg klarte å oppnå mine mål fordi jeg spiste vanlig mat og fikk hjelp til å sette sammen de sunne matvarene.

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt: Min erfaring er at det er enklere å lykkes når man gjør et godt forarbeid. Mye ligger i planleggingen. For å kunne legge gode planer , må man ha en bevissthet for hvordan ting er,hvordan man vil ha det og på veien dit. Det å ha kunnskap om hva de ulike matvarer inneholder og hvordan de påvirker kroppen din er en del av prosessen. Å være sunn betyr også å ha en aktiv hverdag hvor du trene regelmessig.

Mine aktivitetstips: Å være aktiv trenger ikke være synonymt med å trene hardt. Små grep kan gi store resultater. Start der du er og finn dine mål.

Sted
Gratis prøvetime
Anne-Line Korsbakken
Naustdal: Kommunehuset, Tunavegen 6
Etter avtale

LEDIG PLASS

Etter avtale

Fant du ikke et kurs som passer?

Se våre nettkurs
Roede