Få en eksklusiv rabatt på kjøp av 4 kursmøter til prisen av 3! Du betaler kr 1.077 og sparer kr 359. Ordinær pris er kr 1.436. Har du en partner får han/hun samme rabatt. Det samme gjelder hvis du får med deg en venn/venninne på kurs. Bindingstiden er på 4 kursmøter. Tilbudet gjelder ordinært medlemskap for gruppekurs kjøpt fra 18. desember 2020 til 31. januar 2021.

Vi kan også tilby denne unike rabatten på våre Nettkurs og «en til en» kurs og Aktiv-gruppe medlemskap. Her blir rabatten på kr. 359,-, og ikke på prisen av ett kursmøte.

Det er ikke rabatt på vår 16 ukers kurspakke og på våre videregående Hold Vekten kurs.

SLIK GJØR DU: Når du kommer til kassen, så taster du inn rabattkoden ROEDE-JANUAR-2021 – da får du automatisk en rabatt på 359,- *

BESTILL KURS OG FÅ RABATT

 

Få en eksklusiv rabatt på 4 kursmøter til prisen av 3!


Klikk deg inn på knappen under, tast inn ditt postnummer og se kurstilbudet der du bor!

Finn kurs nær deg

Smittevernregler for lokale kursmøter

Vi har tilpasset vårt kurstilbud til gjeldende smittevernregler, og opplever at alle våre medlemmer kjenner seg trygge. Våre kursledere har fått opplæring i smittevern og våre retningslinjer er til enhver tid er oppdatert ihht helsemyndighetenes råd.

Vi avholder fysiske kursgrupper der dette er lov i henhold til de til enhver tid gjeldende regler. Uavhengig av den lokale smittesituasjonen, er alle kurslokaler hvor fysiske møter avholdes, kontrollert med tanke på antall medlemmer per møte og smittevernsmessig trygg avstand i kurslokalet. Se våre tiltak lenger nede i artikkelen!

Våre øvrige kurstilbud

Vi tilbyr også fullverdige digitale møter. Du følger kurset hjemme fra ditt eget kjøkken eller kontor og får personlig oppfølging samtidig som du «møter» mennesker i samme situasjon som deg. Det gjør det enklere å nå målet ditt. Velger du nettkurs får du 1 til 1 oppfølging.

Klikk deg inn på knappene under, tast inn ditt postnummer og se vårt digitale tilbud:

Finn nettkurs her
Finn videomøter her

 

Våre viktigste smitteverntiltak

 • Gruppemøter gjennomføres med det antall kurslokalet har plass til, med overholdelse av anbefalt avstand på minimum 1 meter. Det samme gjelder veiing og 1 til 1 møter.
 • I områder med høyt smittetrykk vil kursleder evt. dele gruppen i to innenfor samme møtetid, hvis dette er nødvendig for å kunne overholde minimum 2 meter avstand. Kursleder kan evt. også tilby digital deltakelse på møtene.
 • Alle medlemmer må bekrefte at de er kjent med regelen om ikke å møte opp ved mistanke om luftveisinfeksjon eller andre Covid-19 symptomer. Det samme gjelder etter nærkontakt med andre smittede eller om man er i karantene.
 • Det tilrettelegges for god håndhygiene og hyppig rengjøring i alle kurslokaler.

For personer i risikogrupper som blir anbefalt å leve skjermet på grunn av økt smittetrykk, vil kursleder tilby alternativ personlig oppfølging etter avtale. Alle medlemmer har tilgang til et utvidet digitalt kursinnhold, slik at du til enhver tid har et fullverdig og godt kurstilbud.

Her kan du lese våre fullstendige retningslinjer: Smittevern faglig forsvarlig gjennomføring av kursmøter i Roede as januar 2021

Våre kursledere gleder seg til å ta imot både nye og gamle medlemmer

Unikt for NYE Roede er Roede-appen! Her kan din kursleder se hva du loggfører av mat, hvilke matvaner du har, hvordan du beveger deg, og på bakgrunn av dette, gi deg personlig oppfølging selv om dere ikke møtes fysisk.

I tillegg ruster vi opp nettkurs tilbudet vårt! Dette tilbudet er en en-til-en-dialog via nettet; PC, i Pad eller mobil. Du får ukentlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Dette kurset inkluderer:

 • Full tilgang til Roede-appen
 • Kursboken “Din hemmelige oppskrift”
 • Ukentlige temahefter med aktuelle temaer for din prosess, råd og tips samt fristende oppskrifter
 • Digital live-trening to ganger i uken. Tirsdager kl. 20.00 med treningsmotivator Yngvar Andersen i Naardic.no. og live-trening torsdager kl.18.00 med egne Roede-instruktører på Facebook
 • Ukentlig tema-webinar fra Roede-teamet
 • Personlig oppfølging av sertifisert kursleder

FÅ GRATIS VEILEDNING – helt uforpliktende

Er du fortsatt litt usikker på hva et Roede-kurs går ut på og hva du skal velge? Det å gå inn i en Roede-prosess gir mange etterspurte helsegevinster. Vi er opptatt av å gi riktig, trygg og nok informasjon i forkant av en påmelding om hva Roede står for, hvem vi er og hvordan vi jobber. Slik får du raskt et inntrykk av om dette passer for deg og din situasjon før du melder deg på.

Vi gir deg tips til hvordan du i din situasjon kan komme i gang mest mulig effektivt, hvordan et kurs foregår og hvor du kan følge kurs. Vi har både nettbaserte og lokale møter. Roede-kurs gir resultater!

Gå inn her, registrer deg, og du får en uforpliktende samtale med en av våre mest erfarne kostholdseksperter.

Alt kommer til å bli bra i 2021, det både håper og tror vi på!

NB *

 • Rabatten gjelder kun kjøp av nytt medlemskap
 • Rabatten gjelder lokale, fysiske gruppekurs med unntak av 16 ukers pakken
 • Tilbudet gjelder også på Aktiv-kursene, 1 til 1, videokurs og våre nettkurs og rabatten er 359,-
 • Rabatten gjelder kun en gang per medlem