Hei! Mitt navn er Oddveig. Jeg er en dame på 55 år, har to voksne barn, et barnebarn og en hund. Jeg har i hele mitt voksne liv slitt med overvekt. Jeg har prøvd å slanke meg utallige ganger, med både shaker, tabletter, supper og lignende, uten hell. Jeg gikk ned noen kilo, men gikk like fort opp igjen da jeg sluttet med det.

Overvekt ble et enormt problem etter hvert, med kroniske smerter i hele kroppen. Jeg fikk også kronisk betennelse i spiserøret. Det førte til at jeg ikke kunne ligge å sove, men måtte sitte oppreist for å unngå halsbrann og sure oppstøt. Jeg var hjemmeværende i mange år på grunn av smertene.

Etter hvert begynte jeg som postbud. Da brukte jeg store mengder smertestillende for å komme meg gjennom hverdagen. All energien ble brukt på jobb, så sofaen ble en kjærkommen plass å lade opp til neste dag. Jeg som i utgangspunktet er veldig glad i å være ute i skog og mark, hadde dessverre ikke overskudd til det. Til slutt fikk jeg nok av dette livet!

Til slutt fikk jeg nok av dette livet og meldte meg på Roede-kurs!

Økt energi i hverdagen

I mai 2016 bestemte jeg meg for å prøve et Roede-kurs, og meldte meg på hos kursleder Anne Lise Berg. Oppstarten var 29. august. Jeg husker at jeg gruet meg veldig til første kurskveld, og tenkte da spesielt på alt jeg ikke kunne spise lenger. Heldigvis møtte jeg opp. Allerede fra første uke merket jeg endringer på energien, og kiloene gikk jevnt nedover. Jeg har siden oppstarten av kurset ikke brukt smertestillende tabletter.